Terveyttä

Hyvää oloa

ja Iloa

Palvelemme poikkeuksellisesti 23.5.2024

       klo 9-17

 

 

ÄÄNEKOSKI

ma-pe 9 - 19

la 9 - 16

su ja pyhinä 12 - 16

Torikatu 6, 44100 Äänekoski
Vaihde (014) 55 99 100
Telefax (014) 55 99 120

Karttalinkki..

 

KONGINKANGAS

ma-pe 9 - 16

Kauppatie 1, 44400 Konginkangas
Puhelin (014) 584 004

 

Karttalinkki..

Äänekosken apteekista löydät laadukakkaita tuotteita ihon hoitoon. Apteekin kosmetiikkasarjoissa on tuotteita kaikille ihotyypeille ja valikoimasta löytyy oikeat tuotteet herkemmällekin iholle.

Valikoimissamme on tutut merkkituotteet ympäri maailmaa. Kysy henkilökunnaltamme apua oikean tuotteen valinnassa! 

kosmetiikkamerkkejämme

 

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneuden-, iho-ongelmien hoitoon sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Acolla on omat tuotteet myös intiimihygieniaan ja puhtauteen.

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on valmiste erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa testattuja. Sarjasta löytyvät erikoishoitotuotteet erittäin herkälle, atooppiselle, ikääntyvälle, pigmenttimuutoksiin sekä couperosa-iholle.

Kaikki Avène tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Lähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen pH-arvo on 7,5 eli lähes neutraali ja se sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.

 

 

LRP -ihonhoitotuotteet on suunniteltu herkkäihoisten tarpeisiin. LRP tekee yhteistyötä yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa maailmanlaajuisesti heidän työnsä eri osa-alueilla: ihosta hiuspohjaan ja arpia peittävään ihokosmetiikkaan. LRP-tuotteiden kolme pääperiaatetta ovat turvallisuus,tehokkuus ja yksinkertaisuus.

 

Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia.

Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ihotautilääkäreiden valvonnassa.