Terveyttä

Hyvää oloa

ja Iloa

Palvelemme poikkeuksellisesti 23.5.2024

       klo 9-17

 

 

ÄÄNEKOSKI

ma-pe 9 - 19

la 9 - 16

su ja pyhinä 12 - 16

Torikatu 6, 44100 Äänekoski
Vaihde (014) 55 99 100
Telefax (014) 55 99 120

Karttalinkki..

 

KONGINKANGAS

ma-pe 9 - 16

Kauppatie 1, 44400 Konginkangas
Puhelin (014) 584 004

 

Karttalinkki..

Palveluvalinnastamme löytyy laaja valikoima itsehoidossa käytettäviä lääkkeitä ja muita terveydenhoitoon liittyviä tuotteita käyttötarkoituksen mukaan. Henkilökunta auttaa sopivat tuotteen valinnassa ja neuvoo oikean käytön. Itsehoitoon tarkoitetut lääkkeet soveltuvat lievien ja tilapäisten oireiden hoitoon. Apteekista ohjataan tarvittassa lääkärin vastaanotolle, mikäli vaiva vaatii tarkempaa selvittelyä. 

Apteekissamme on annosjakelupalvelu, jossa asiakkaan lääkkeet toimitetaan annosjakelupusseihin koneellisesti jaeltuna kahden viikon välein. Mikäli sinulla tai läheiselläsi on vaikeuksia lääkkeiden päivittäisessä ottamisessa ja muistamisessa, ota yhteyttä meihin ja kysy lisää palvelusta annosjakeluun erikoistuneilta farmaseuteiltamme.

Kerromme apteekissa, jos lääkkeesi on vaihtokelpoinen. Reseptilääke voidaan apteekissa vaihtaa edullisempaan rinnakkaisvalmisteeseen, jos lääke kuuluu Fimean vaihdettavien lääkkeiden luetteloon eikä lääkäri tai asiakas itse kiellä vaihtoa.

Lääkeneuvonnalla pyrimme varmistamaan, että lääkkeen käyttäjä saa resepti- ja itsehoitolääkkeistään parhaan mahdollisen hyödyn. Kerromme mielellämme lääkkeistä sekä niiden yhteis- ja haittavaikutuksista. Kysy lääkkeistä!

Vanhentuneet lääkkeet ovat ongelmajätettä eikä niitä pidä käyttää. Kotitaloudet voivat tuoda veloituksetta vanhentuneet lääkkeet maksutta apteekkiin hävitettäviksi. Apteekin eteisessä on lajittelupiste lääkejätettä varten.

Reseptiläkkeet toimitetaan joustavasti suoratoimituspisteissä. Voit keskustella rauhassa lääkehoidostasi farmasistin kanssa. Henkilökuntamme antaa tietoa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä.

Sähköisten reseptien uusimista voi pyytää reseptintoimituspisteissä apteekissa. Uusimispyyntö käsitellään terveydenhuollossa 8 päivän kuluessa. Tieto sähköisen reseptin uusimisesta lähetetään sinulle halutessasi tekstiviestinä. Jos reseptin uusimispyyntö hylätään, ilmoitetaan siitä. Uusimispyynnön lähetys apteekista on maksullinen palvelu.

Jos toinen henkilö tekee sähköisen reseptin uusimispyynnön puolestasi, tarvitsee hän sinun allekirjoittamasi suostumuksen. Suostumus voidaan antaa yhtä asiointikertaa varten tai kolmeksi vuodeksi.

  • Schengen-todistus matkustamista varten
  • Tiliasiakkuus
  • Suoramaksu
  • Työpaikkakassat ja työtapaturmista aiheutuneiden lääkkeiden korvaukset
  • Kela-korvaukset ja lääkkeiden lisäkorvauksien hakeminen
  • Terveydeksi-lehti